Kitesurfing kurzy v stredisku El Gouna, Egypt

Kitesurfing pre začiatočníkov

Či už ste začiatočník, stredne pokročilý alebo pokročilý kitesurfer, vyskúšajte naše kurzy v spolupráci so školou KBC El Gouna v Egypte.

Čaka Vás veľa slnka, priezračná tyrkysová voda, na kitesurfing potrebný ideálny vietor a veľká, plytká lagúna s rozlohou viac ako dva kilometre štvorcové, ktorá je najväčšou v Červenom mori.

Naučíte sa nový šport, ktorý si zamilujete.

Zažijete krásne pláže, Červené more a kopec skvelej zábavy.

Kitesurfing kurz, El Gouna, Egypt

Čaká vás 8 hodín učenia počas 2-3 dní.

Tento kitesurfing kurz je ideálny pre každého, kto má predchádzajúce skúsenosti s vodnými športami, napr. wake, alebo vodné lyže, prípadne snowborduje, alebo pre nadaných rýchlo sa učiacich jednotlivcov.

Pre tých, ktorí nemajú žiadne predchádzajúce skúsenosti alebo chcú jednoducho veľmi dôkladné školenie, odporúčame Intenzívny základný kurz.

Ak by ste chceli po kurze pokračovať v kitesurfingu v stredisku El Gouna sami, môžete si rezervovať jeden z našich zvýhodnených balíčkov, ktorý zahŕňa zapožičanie vybavenia. V našej požičovni máte široký výber. Nemusíte si preto výbavu na kitesurfing kupovať hneď na začiatku.

Kombinácia kitesurfing kurzu + zapožičanie vybavenia na kitesurfing, má určite lepšiu cenu v porovnaní so samostatným kurzom a následným zapožičaním vybavenia.

Tento základný kurz pozostáva z 8 hodín v skupine, v rozsahu 2-3 dní, v závislosti od podmienok. Študenti sa v skupinách po 2 až 4 ľudí, naučia základné prvky kitesurfingu. Na precvičenie a zvládnutie techník druhá časť kurzu poskytuje dostatok času na praktický tréning. Cieľom tohto základného kurzu je, umožniť vám po kurze bezpečne kitesurfovať bez pomoci inštruktora.

Kurz pre začiatočníkov zahŕňa:

Zoznámenie s vybavením (kite + doska)

Nastavenie kitu

Bezpečnostné postupy (na zemi a vo vode)

Cvičenie ovládanie kitov

Základná teória

Vodný štart kitu

Plávanie a ťahanie kitu – po vetre a proti vetru

Prvé metre kitesurfingu pri vetre

KBC kitesurfingové centrum v El Gouda v Egypte je jedným z najobľúbenejších práce pre nádhernú lagúnu a skvelé vybavenie centra vrátane baru, boxov na uloženie cenných vecí, alebo voľne prístupného bazéna.

K dispozícii máte aj tri veľké terasy na opaľovanie s ležadlami a tienenú oddychovú zónu so sedacími vakmi, alebo štúdio jógy, či šnorchlovanie.

Kitesurfing El Gouna

Galéria

Hľadajte zájazdy lokality